Η εταιρία

Η Εταιρεία από ιδρύσεως της εδρεύει στην ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 56 ΚΑΒΑΛΑ  ΜΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ  ΔΕΛΗΚΑΡΗ 30 ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ από όπου και ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα ο ΤΖΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ απο το 2000.

Το 2017 μετά από συνεχή προσπάθεια και ανοδική πορεία μετέφερε την αποθήκη στην ΤΕΡΜΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΜΕ 2000 τ.μ. και δημιούργησε εκθεσιακό χώρο & χώρο πώλησης ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ στην ΔΕΛΗΚΑΡΗ 30 ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ σε κτίριο 1.000 τ.μ. όπου εως και σήμερα βρίσκονται τα γραφεία της εταιρίας. Το εκθετήριο & το καταστημα λειτουργεί καθημερινά 8:00 με 21:00.

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Φιλοσοφία της εταιρείας ήταν και παραμένει η προσφορά μεγάλης γκάμας ειδών προς όφελος των καταναλωτών, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Η Εταιρεία μας έχοντας πάντα σαν γνώμονα τον σφυγμό της αγοράς αντιμετωπίζει το μέλλον ανταποκρινόμενη στην δυναμική του σύγχρονου καταναλωτή.

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Η Εταιρεία ΤΖΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε το 2000.

Μετά απο πολυετή εμπειρία στον κλάδο της χονδρικής & λιανικής πώλησης σε είδη πληροφορικής αναλωσίμων περειφερειακών οπως επίσης ειδη διακόσμησης, δώρων και οικιακού εξοπλισμού HORECA και με ενεργό πελατολόγιο λιανικης οπως επίσης και καταστημάτων, συνεταιρισμών και super markets, η εταιρεία είναι πλέον μία από τις πιό οργανωτικές και φιλικές στην Ανατολικη Μακεδονια & Θρακης , ενώ τα τελευταία χρόνια επεκτείνει την επιχειρηματική της δράση και στην νησιώτικη μας Ελλάδα.

Η συλλογή, έχει εμπλουτιστεί και συνεχώς ανανεώνεται ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της διεθνούς αγοράς, έτσι ώστε ο κάθε ένας από τους πελάτες μας να μπορεί να βρει στη συλλογή μας ακριβώς αυτό που χρειάζεται στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Οι συνεχείς επενδύσεις σε σύγχρονα μέσα, εγκαταστάσεις, ανθρώπινο δυναμικό και η συνεργασία με επιλεγμένους Οίκους του εξωτερικού καθώς και οι αποθηκευτικοί χώροι έκτασης 2.000 τμ δίνουν την δυνατότητα επαρκούς αποθέματος και άμεσης παράδοσης στο σύνολο των εμπορευμάτων.

Στόχος μας είναι να είμαστε χρήσιμοι για τους πελάτες μας, χτίζοντας μακροχρόνιες & αμοιβαία επωφελείς σχέσεις συνεργασίας.

Το μέτρο της επιτυχίας & ακρογωνιαίος λίθος της ανάπτυξής μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη.

Ο σεβασμός, η ειλικρίνεια, η ακεραιότητα & η ομαδικότητα είναι στο επίκεντρο της Διοίκησης, των Στελεχών & του Προσωπικού της εταιρείας μας.

Ανθρώπινο δυναμικό 12 ατόμων τίθεται στην υπηρεσία των πελατών μας.

Έτσι με την ολοκλήρωση της κάθε παραγγελίας θα μπορούμε να λέμε ότι στη PAN-PACK ΤΖΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Χ. & ΣΙΑ ΕΕ αποκτήσαμε έναν ακόμη φίλο.

CONNECT WITH US

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε νέα και προσφορές

Loading